SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
metin2 pvplerde yeni sistemler
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Metin2 Oyunun Yeni Geliştirilen Sistemler

Milyonlar tarafından sevilerek ve tutkuyla oynanan Metin2 oyununda her geçen gün yeni sistemler geliştirilmek ve yeni güncellemelerle oyun daha da zevkli hale getirilmektedir. Oyunu yakından takip edenler ve sürekli oynayanlar tüm bu yenilikleri forum siteleri ve fan sayfaları üzerinden hemen fark ederler ve denemek isterler. Her getirilen yenilikle oyun içerisinde daha hızlı ilerlenmek ve karakter daha iyi geliştirilmektedir.

Metin2 pvp üzerinden girdiğinizde karşınıza bambaşka bir dünya çıkmaktadır burada mücadele etmek en iyi olmak sizin elinizdedir. Her şey sizin zekanız ve becerilerinizle ortaya çıkar. Her zaman güçlü olmak yetmez stratejiler, taktikler ve zamanlamalar güçlü olmaktan daha önemlidir. Sizde oyun içerisinde farkınızı belli etmek istiyorsanız mutlaka kendinize bir strateji belirlemelisiniz. Oyunun yeniliklerini ve yeni geliştirilen sistemleri yakından takip etmek gerekir aksi takdirde herkes bu yenilikleri kullanırken siz geride kalırsınız. Oyundaki yenilikler sizlere avantajlar sağlaması adına yapılır. Yani benim ihtiyacım yok bu özellik olmasa da ben kullanırım derseniz herkes sizden bir adım önde olur.  Son olarak ortaya çıkan otomatik av sistemi birçok şeyi sizin adınıza yapmaktadır. Otomatik saldırı özelliği yakındaki canavarlara ve metin taşlarına otomatik olarak saldırı da düzenlemektedir. Sistemde dikkat etmeniz gereken tek şey karakteriniz bir yere sıkışırsa elle müdahale etmeniz gerekecektir.

Pvp serverler üzerinden girdiğiniz otomatik beceri sistemini kullanmak isterseniz bunu marketten satın almanız gerekir. Bu özelliği satın aldıktan sonra beceri özellikleri otomatik olarak kullanılabilecektir. Size bağlı olarak beceriler istenildiği zaman değiştirilebilir. Bir başka satın alma yöntemiyle elde edinebileceğiniz sistem de otomatik iksir sistemidir. Bu sistemler size çok sayıda avantaj sağlayacaktır bot kullanmanıza gerek kalmadan ve ban yeme riski olmadan kafanız rahat bir şekilde oyununuzu oynayabilirsiniz. dilerseniz daha detaylı bilgiler içivn sitemizi ziyaret ediniz www.metin2serverler.biz.tr