SERVER ACIKLAMASI BİLGİLERİ



Server Adı
:
Metin2 pvpde yazı görevi
IP
:
www.metin2serverler.biz.tr
Durum
:
Server Açık
Zorluk
:
Kolay
Site
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/
Panel
:
https://www.metin2serverler.biz.tr/

Server acıklaması bilgileri




Metin2 Oyununda Yazı Görevi
Metin2 dünyasında başarılı olabilmek için çok sayıda görevi yerine getirip ve iyi bir strateji yapmanız gerekir. Pvp serverler üzerinden girilen oyunun bu kadar sevilmesinin en temel nedenlerinden birisi de oyunda çok sayıda görev ve macera olmasıdır. Karakterinizi güçlendirme çalışırken bir yandan da size verilen görevleri yapmaya çalışırsınız. 
Bu görevlerden bir tanesi de yazı görevidir. Bu görevi yapabilmeniz için öncellikle yüzbaşı tarafından çağrılmanız gerekir. Metin2 pvp ye yeni başladıysanız zaten burada sizi ilgilendiren bir şey yoktur yazı görevi biraz daha ustalara özgü bir durumdur. Görevi yerine getirebilmeniz için önce 50. Level içerisinde olmanız gerekir. Bu seviye altına olursanız göreve çağırılmazsınız. İlk adım olarak yüzbaşına gitmeniz gerekir görevi bitirmeye yarayan şifreli yazı yani ufukta düşman görüldü yazısını çözmeniz istenir. Bu görevi direk bitirmek için 50. Levele geldiğiniz anda yüzbaşına giderek ufukta düşman göründü yazarsanız görevi bitirmiş sayılırsınız. Her görev sonrasında bir ödül verilmektedir. Bu görev sonrasında çok iyi bir ödül verilmektedir. Görevi doğru şekilde yerine getirmeniz sonrasında 1.300.000 deneyim ve 20.000 Yang ödül almış olursunuz. Metin2 pvp serverler içerisinde başarılı olmak istiyorsanız bu tarz görevleri yapmayı ihmal etmeyin. Görüldüğü gibi bu görev çok basit olduğu gibi çok güzel bir deneyim ve yang ödülü almış oluyorsunuz. Farklı seviyelerde farklı görevler sunulmaktadır bizleri takip ederek bu görevlerin neler olduğu ve nasıl tamamlamanız gerektiğini çok kolay ve hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. www.metin2serverler.biz.tr
Metin2 tutkunlarının buluştuğu en büyük platform olarak sizlere yardımcı oluyoruz. Karakterinizi geliştirmek ve çok güçlü bir kişi haline getirmek için oyundaki püf noktaları yakından takip edin. Görevler, puanlar ve alışveriş yaparak çok güçlü bir karaktere sahip olabilirisiniz.